kreativan dom feng shui zagreb hrvatska vjera tomaš
Novosti
09.02.2021.
Što nam donosi 2021. godina - godina Bika pročitajte u pregledu godine
29.01.2021.
Primamo narudžbe za feng shui analizu 2021. godine saznajte više...
10.09.2020.
Za vrijeme trajanja pandemije radimo kozultacije putem Skypa i e-maila.
Newsletter
   Email:
   

   
     
feng shui zagreb hrvatska kreativan dom vjera tomas
Komentari seminara
Pročitajte najnovije dojmove polaznika seminara - proljeće 2007.


Sviđa mi se pripremljenost materijala (tablica i tiskanih materijala) koje dobijemo tokom trajanja seminara. Izlaganja su zanimljiva i lako ih je pratiti a i primjeniti bez većih poteškoća. Otkrila sam neke nove stvari vezane za zdraviji život, kao i moguće razloge za moje zdravstvene poteškoće. Namjeravam naučeno što prije realizirati u svom domu, kao i proširiti svoje znanje iz Feng Shuia.
umirovljenica iz Zagreba

Zadovoljna sam sa seminarom, dobivenim znanjem i predavanjem, detaljnim pojašnjenjima rješavanja "problema" u prostoru. Zainteresirana sam i za neke dodatne seminare vezane uz kristale, uređenje balkona/vrta, aktivaciju poslovanja (tvrtke, koji poslovi...)
Marina Gašparić

Puno detaljniji seminar od prvog, zapravo uređenje doma na ovakav način ima u potpunosti smisla i logike. Jako, jako zadovoljna - najveće otkriće su mi pozitivni i negativni smjerovi o kojima sam malo znala i poster želja - taman mi taj dio prostora zjapi prazan i nisam znala šta s njim :))
Irena Dumančić

Zanimljivo i korisno organizirano vrijeme i nastavni materijal seminara. Nakon apsolviranja osnovnih znanja trebalo bi organizirati radionice uređenja vlastitog doma u kojima bi se svako bavio konkretnim primjerom.
Daria Karasalihović

Odličan seminar za sve one koji su se izgubili čitajući knjige pune kontradiktornih informacija, a još bolji za one koje to zanima a nikad se nisu bavili time. Možda ipak razmisliti o pauzi za ručak.
studentica iz Zagreba

Odlično! Zanimljivo i praktično! Motivirajuće za čišćenje svog doma. Hvala!
Marija Planinić

Seminar nadilazi moju predodžbu o filozofiji feng shui. Naučila sam korisnih informacija dosta, shvatila da su intuitivno odrađene "akcije" unutar mog doma itekako podržane i sastavni dio feng shui znanja. Vjerujem u napredak! Hvala Vam!
Suzana Magdić

Izuzetno dobro i primjenljivo predavanje

Vrlo dobar i afirmativni seminar za početak rada na sebi i svom prostoru. Hvala i puno uspjeha u radu.

Seminar je vrlo zanimljiv i inspirativan za nove pomake u osobnom razvoju duha i fizičke okoline. Hvala puno!

ili pogledajte originalnu verziju.