kreativan dom feng shui zagreb hrvatska vjera tomaš
Novosti
09.02.2021.
Što nam donosi 2021. godina - godina Bika pročitajte u pregledu godine
29.01.2021.
Primamo narudžbe za feng shui analizu 2021. godine saznajte više...
10.09.2020.
Za vrijeme trajanja pandemije radimo kozultacije putem Skypa i e-maila.
Newsletter
   Email:
   

   
     
feng shui zagreb hrvatska kreativan dom vjera tomas
Komentari seminara
Na seminaru je bilo prekrasno! Puno stvari koje sam pročitala sada su mi jasnije. Tko god želi saslušati nešto novo svakako preporuka (Vjera nam je sve lijepo objasnila). Sve u svemu uživali smo!
Silvija Obrovac

Izvrsno za otvaranje očiju i razvijanje svjesnosti o okolini, prostoru u kojem živimo i djelujemo. Jako interesantno. Do drugog viđenja, hvala.
Nikolina Gregorić

Vrlo dobro organizirano i dinamično predavanje. Sažeto na isključivo korisne upute sa kojima se odmah možemo služiti ili "igrati". Upravo ono što sam tražila, mada ostajem duboko zamišljena nad svojim prostorom i stilom života. Hvala.
Mirjana Orešnik

Vrlo sam zadovoljna seminarom: puno pozitivnih vibracija, ideja, sugestija, motivacija za istraživanjem... Nadam se da ćemo i II dio seminara održati ovako uspješno!
Branka Koludrović

Veseli i kreativan seminar koji mi je pružio nove uvide u mogućnost trajnog poboljšanja kvalitete života: LAKO, JEDNOSTAVNO I PRIMJENJIVO.
Štefica Posavec

Seminar koji sam odslušala pojasnio mi je mnoge stvari o kojima sam čitala a nisam ih baš sve razumjela. Oduševilo me predavanje jedino što mi se činilo malo previše podataka za 1 dan. Nadam se kad kod kuće prođem to sve još jednom da će biti super. Neka i ostala predavanja budu takva!
Đurđa Obrovac

Jako sam zadovoljna sa sadržajem i načinom prezentiranja ovog sadržaja. U svakom slučaju - područje koje na jedno pitanje odgovori, a drugih 10 otvori. Lijepa prilika za osobni razvoj.
Larisa Mravunac

Dobila sam daleko više informacija od očekivanog. Puno sam naučila, ne bi li nešto mijenjala. Hvala.
Ljubica Mudrić

Jako zanimljivo, interesantno, poučno... Sve super!
Irena Čižmešija

Polagano ali ustrajno Vjera mijenja moj pogled na prostor oko mene. Naravno na bolje. Prekrasno. Puno hvala.
Iva Prpić

Posebno sam zadovoljna i gospodična Vjera me je već na prvom susretu, na prvom seminaru uspjela zainteresirati da polagano mijenjam svoj pogled na dom.
Lidija Novak

Vrlo opsežno izlaganje, detaljno i nadasve ugodno.
Jadranka Subašić