kreativan dom feng shui zagreb hrvatska vjera tomaš
Novosti
24.01.2022.
Zbog velikog interesa produžujemo akcijske cijene godišnje analize do 31.01. - ostvarite 30% popusta!
21.01.2022.
Pročitajte predviđanja što nas očekuje u godini Tigra.
17.01.2022.
Zbog povećanog broja zaraženih virusom Covida, preferiramo kozultacije putem Skypa i e-maila.
12.01.2022.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - Feng shui osobna analiza
09.01.2022.
Akcijske cijene godišnje analize u perodu od 10. do 24.01. ostvarite 30% popusta!
14.12.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - Feng shui za ugodne božićne blagdane
01.12.2021.
Primamo narudžbe za feng shui analizu 2022. godine
10.10.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - jesen u domu
31.08.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - feng shui za učenje
29.07.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - feng shui za automobile
Newsletter
   Email:
   

   
     
feng shui zagreb hrvatska kreativan dom vjera tomas
UTISCI POLAZNIKA

Pročitajte najnovije dojmove polaznika seminara - jesen 2007.:

Cijeli paket od 3 seminara jako pozitivno utječe na način života u cijelosti, ali i na pozitivan način razmišljanja.
Kroz sređivanje prostora sređujem i sebe kao osobu.
Preporučujem od srca!


Korisno, nabito informacijama, praktičnim savjetima, koje ako primjenjujemo i ako ih se pridržavamo STVARNO pomažu i djeluju.
Stvarno su mi promjenili energiju koja je bila zablokirana. Nije "čarobiranje" i "bapske priče", magija.
Vrlo pregledno ispredavano i mirno prenjeto. Inspirirajuće da se krene u promjene. Paralelno se osjete promjene i na sebi iznutra. Počinju se događati stvari za koje niste mislili da su moguće. Npr. aktivirajući polje posla, napretka privukla sam 3,4 posla, bilo mi i previše, nisam sve mogla prihvatiti. A bila sam nezaposlena.
Vjera Tomaš je simpatična, pametna, stručna u F.Sh. i vrijedi svake kune uložene u seminar!!
SVI DOĐITE!
Jasna Maceljski, Zagreb


Seminar je izvrsno postavljen. Od jednostavnih, baznih stvari prema kompliciranijim, naprednijim. Nakon svakog seminara sam znala koliko sam novih saznanja usvojila i postala svjesna koliko mnogo stvari tek ne znam, a imam želju saznati. To me je tjeralo dalje za novim informacijama. To je čitav novi svijet, zanimljiv i kreativan. Pruža mi mogućnost igranja, komuniciranja. I što je najvažnije imam volju za novim saznanjima. Ovo je dobitak. Hvala.
Renata Horvat Skoko, Zagreb


Seminar je meni izuzetno kvalitetan jer se steklo jako puno znanja, i teoretskog i praktičnog. Predavač je spreman na pitanja i rado odgovara što je veliki plus.
Atmosfera je jako ugodna i vrijeme proleti.


Za početak, puno Vam hvala na održavanju ovih seminara i na širenju tog divnog znanja. Od prvog seminara do eto ovog trećeg, primjetila sam pomake u svom životu. Odlučila sam primjeniti ovdje stečeno znanje i polako mijenjam svoj životni prostor. Zanimljivo je kako su se počela mijenjati i otvarati nove mogućnosti - susrećem se sa nekim knjigama i informacijama koje su na neki način povezane i sa feng shuijem - zapravo su se ovi seminari nadovezali na neke već postojeće procese promjena u mom životu. Seminari su mi pomogli da osvjestim neke stvari i primjetila sam koliko doista nered i raspored u stanu utječu na život onih koji su u njemu.
Feng shui je još jedan pozitivan doprinos mom tek počelom "odraslom" životu. Želim Vam uspjeh u daljnjem radu i da još mnogo ljudi inspirirate kao što ste i mene.


Jednostavnim, jasnim ali i vrlo toplim i prisnim pristupom na tečaju saznajemo niz stvari iz našeg neposrednog okruženja, iz našeg DOMA koje neposredno na nas djeluju i određuju naše življenje, događaje - pozitivne ili negativne - a da mi nismo bili niti svjesni što sve djeluje na nas - naše zdravlje, sreću, karijeru...
Kroz ovaj kratki tečaj "Čišćenje prostora od nereda" otkrivamo cijelu znanost, filozofiju kretanja energija i kako možemo njima upravljati. Zahvalna BB.
Bosiljka Brajčić, Zagreb


Interesantno, poučno, praktično, lako primjenjivo, važno za život! Vjerujem da bi to svatko trebao primjeniti. Voljela bih prisustvovati sljedećim seminarima.


Jako sam zadovoljna. Dobila sam puno PRAKTIČNIH uputa. Sve je vrlo strukturirano. Pristup je cjelovit i sistematičan. Način prezentacije: jasno, pregledno. Dobro objašnjeni detalji, ali se ne ide previše u sitnice. Sveobuhvatno i što se tiče razine (i fizička, i energetska). HVALA!


Jako sam zadovoljna ovim seminarom. Sugestija nemam jer smatram da je jako dobro održan.


Iako sam pročitala dosta literature na temu feng shuia, seminar je bio izuzetno informativan, što mi je bilo naročito bitno.


Seminar Koncepti Feng Shuia i njihova primjena je samo jedna nova stranica u znanju starom već tisućama godina. Gđica Vjera Tomaš je ovo predavanje učinila i više nego zanimljivim, jer se može primjeniti od prvog trenutka. Sigurna sam da ovo nije kraj našeg druženja, već da ću redovno do kraja upoznati načela Feng Shuia.


Vrlo zanimljiv seminar koji može pomoći u poboljšanju kvalitete života aktiviranjem i obogaćivanjem prostora. Također je dobar uvod za daljnje istraživanje ove tematike.


ili pogledajte originalnu verziju.Pročitajte dojmove polaznika seminara - proljeće 2007.:
Komentari polaznika proljeće 2007.

Pročitajte dojmove polaznika jesenskih seminara:
Komentari polaznika jesen 2006.

Pogledajte i dojmove polaznika proljetnih seminara:
Komentari polaznika proljeće/ljeto 2006.