kreativan dom feng shui zagreb hrvatska vjera tomaš
Novosti
02.12.2017.
U ponudi su feng shui poklon bonovi po prigodnim cijenama.
02.12.2017.
U tijeku su narudžbe za godisnju feng shui analizu.
02.12.2017.
Pročitajte feng shui pravila za blagdansko ukrašavanja doma.
02.12.2017.
Za sve one koje unaprijed hvata panika zbog blagdanskih kila predlažemo članak korisno je znati
Newsletter
   Email:
   

   
     
feng shui zagreb hrvatska kreativan dom vjera tomas
PROLJETNO ČIŠĆENJE ZA LJUBAVU svojem poslu često susrećem ljude koji su nezadovoljni ljubavnim životom, bez obzira da li su u vezi ili ne. Ljubav je jedna od osnovnih ljudskih potreba, stoga predlažem da iskoristitie znanje feng shuia i ispunite svoj dom energijom koja će djelovati poticajno na ljubavne odnose.


Jedan od prvih koraka u feng shui analizi doma je podjela prostora na 9 polja Pa Kuae. Svako od tih devet polja pripada jednom segmentu života, a polje ljubavi je u jugozapadnom dijelu. Stoga posebnu pažnju poklanjamo jugozapadu doma, ali i jugozapadnom kutu svake prostorije.Jugozapad treba biti lijepo uređen, održavan, ispunjen svjetlom (prirodnim i umjetnim), vedrim bojama i ukrasima s ljubavnim motivima. Ukoliko je u ovom dijelu stana kupaonica, WC, spremište s metlama, usisavačem i ostalim priborom za čišćenje, ili ako ovaj dio doma nedostaje u tlocrtnom prikazu, tada će energija biti znatno oslabljena. Teško ćete pronaći pravog partnera, a veze će biti pune trzavica, nerazumijevanja i obično neće dugo trajati.


Osim na nivou cijelog doma, pogledajte jugozapadni kut u svakoj prostoriji. Da li ovdje držite stvari koje ne koristitie, imate "mrtvi kut" u kojem se nakuplja prašina, možda je područje ljubavi mračno i zapušteno?
Često prostor puno govori i o našem psihičkom, emocionalnom i mentalnom stanju, stoga iskoristite ovaj proces skeniranja situacije za osvješćivanje vašeg osobnog stanja. Da li ste spremni za ljubav ili još vučete nerazrješene stvari iz prošle veze? Kolika je vaša zasluga za postojeće loše stanje u odnosu?Jugozapad ispunite simbolima ljubavi i zajedništva, pronađite slike i ukrase koji su za vas osobno pravi prikaz ljubavi - što osobnije uredite taj prostor to će rezultat biti bolji. U feng shuiu je osnovno pravilo za područje jugozapada: stavite sve u paru. Ovdje potičemo partnerski odnos, stoga sve stavljamo u paru. Dva srca, dvije crvene svijeće, sliku ljubavnog para...

Osim jugozapadnog polja, bitno je i uređenje spavaće sobe. Ova prostorija svojim uređenjem treba pozivati na ljubav i romantiku. Vidjela sam jako puno hladnih, zapuštenih, mračnih spavaćih soba, soba bez osobnog dodira. Sve su one bile tretirane kao najmanje bitne prostorije u stanu, uz komentar "Pa tu samo spavamo, to nije bitno". A upravo takav je bio i brak tih ljudi, bez prave komunikacije, nešto što se samo po sebi podrazumijeva, bez ulaganja, sitnih znakova pažnje i strasti.
Stoga svakako unesite toplinu u svoju spavaću sobu, puno tkanine, jastučića, prekrivača, stavite svijeće, aroma lampice, umjetničke predmete ljubavne i erotske tematike.
Uklonite iz nje sve što ometa ovu profinjenu energiju poput kutija sa starom robom, sprava za vježbanje koje nitko ne koristi, računala i gomile rublja koje čeka peglanje. Ispunite svoju sobu energijom ljubavi.