kreativan dom feng shui zagreb hrvatska vjera tomaš
Novosti
24.01.2022.
Zbog velikog interesa produžujemo akcijske cijene godišnje analize do 31.01. - ostvarite 30% popusta!
21.01.2022.
Pročitajte predviđanja što nas očekuje u godini Tigra.
17.01.2022.
Zbog povećanog broja zaraženih virusom Covida, preferiramo kozultacije putem Skypa i e-maila.
12.01.2022.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - Feng shui osobna analiza
09.01.2022.
Akcijske cijene godišnje analize u perodu od 10. do 24.01. ostvarite 30% popusta!
14.12.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - Feng shui za ugodne božićne blagdane
01.12.2021.
Primamo narudžbe za feng shui analizu 2022. godine
10.10.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - jesen u domu
31.08.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - feng shui za učenje
29.07.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - feng shui za automobile
Newsletter
   Email:
   

   
     
feng shui zagreb hrvatska kreativan dom vjera tomas
SAVJET ZA MJESEC STUDENI

Dragi prijatelji,

u savjetu za mjesec studeni proučit ćemo jedan od najmočnijih feng shui aktivatora blagostanja - trgovački brod s blagom.

Brodovi se u Kini već stoljećima koriste za poticanje dobrih prihoda. Ali da bi aktivacija bila uspješna, potrebno je obratiti pažnju na nekoliko bitnih pravila.


Trgovački brod možemo staviti i u dom i u poslovni prostor, a ukoliko želite možete dodati nekoliko brodova - puno brodova simbolizira puno izvora prihoda.

Brod ne smije biti u boci, kako ne bi dobili simbol sputanog blagostanja. Najbolje je pronaći makete trgovačkih jedrenjaka. Ukoliko ne možete staviti maketu tada je povoljna i slika broda. Brod na slici ne smije biti oštečen te treba biti prikazan kako plovi na moru. More treba biti blago valovito, a na slici može biti jedan ili više jedrenjaka.

Pripazite da na slici nije prikazano olujno nevrijeme (veliki valovi će donjeti buru u vaše financije) ali i da voda nije potpuno mirna jer ćete imati i previše mirnu situaciju.Maketa broda stavlja se blizu ulaza u dom odnosno poslovni prostor. Pri tome treba obratiti pažnju da brod nije usmjeren prema ulazu kao da će otploviti van kroz vrata jer to simbolizira financijsku eroziju. Također treba paziti da maketa nije postavljena jako visoko.

Najpoželjnije su makete starinskih trgovačkih jedrenjaka kojima su jedra napuhana kao da plove punom brzinom. Probajte nabaviti maketu broda koji nema topove i drugo oružje, brod koji djeluje močno, stabilno i sigurno. Trgovački brod može biti napravljen od metala ili drva - plastika nije povoljna. Napunite brod vrijednim teretom - stavite replike dukata ili zlatnika, kovanice te drago i poludrago kamenje.


Jako je bitno gdje i kako ćemo postaviti brod u prostoru. Najbitnije pravilo je da brod treba ploviti prema unutrašnjosti prostora a ne prema ulaznim vratima. Ukoliko imate samo jedan brod, onda ga stavite blizu ulaza.

Ako ćete postaviti više maketa, onda samo jedna treba biti kod ulaza a ostale svugdje u prostoru. Svaki brod treba biti postavljen kao da dolazi iz vašeg pozitivnog osobnog smjera kojeg računamo prema osobnom Kua broju. Na taj način ćete osigurati da je izvor energije koju donosi trgovački brod za vas

pozitivan. Ukoliko u domu živi više odraslih osoba, onda je poželjno za svakog člana obitelji postaviti barem jedan brod koji plovi iz njegovog pozitivnog smjera.


Do prosinca vas lijepo pozdravljam,

Vjera Tomaš