kreativan dom feng shui zagreb hrvatska vjera tomaš
Novosti
11.02.2019.
U tijeku su narudžbe za godisnju feng shui analizu.
02.12.2018.
U ponudi su feng shui poklon bonovi po prigodnim cijenama.
02.12.2017.
U tijeku su narudžbe za godisnju feng shui analizu.
02.12.2017.
Pročitajte feng shui pravila za blagdansko ukrašavanja doma.
02.12.2017.
Za sve one koje unaprijed hvata panika zbog blagdanskih kila predlažemo članak korisno je znati
Newsletter
   Email:
   

   
     
feng shui zagreb hrvatska kreativan dom vjera tomas
Seminari i radionice

Kreativan dom organizira redovne seminare i radionice iz raznih područja feng shuia. Seminari su namijenjeni svima koji žele saznati više o ovom drevnom znanju te onima koji se nakon pročitanih knjiga i priručnika osjećaju izgubljenim u mnoštvu informacija i pravila. Radi se u manjim grupama (do 10 polaznika) u ugodnom prostoru u Rendićevoj ulici, Zagreb.


Nadamo se da ćete među ponuđenim seminarima pronaći zanimljive teme te se veselimo budućem susretu.

Pročitajte što su o seminarima rekli dosadašnji polaznici...


TERMINI SEMINARA

PROGRAM SEMINARA I RADIONICA:

1. FENG SHUI METODE ČIŠĆENJA PROSTORA
Drevno kinesko znanje feng shuia djeluje u skladu s kvalitetom energija koje se nalaze u našem okruženju. Da bismo maksimalno iskoristili potencijalnu energetsku podršku prostora potrebno ga je redovno čistiti od nereda – fizičkog, energetskog i mentalnog.

Boravak u neurednom prostoru ispunjenom negativnim, ustajalim energijama rezultira osjećajima iscrpljenosti, bezvoljnosti, usamljenosti, tuge i malodušnosti. Imamo dojam da smo zarobljeni u vremenu, bez klarificiranih ciljeva i snage da unosimo promjene u svoj život.

saznajte više


2. FENG SHUI U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU
   1. DIO: KONCEPTI FENG SHUIA I NJIHOVA PRIMJENA
Naučite najmoćnije koncepte feng shuia kojima ćete Vaš prostor transformirati u poticajan i udoban ambijent. Saznajte sve o Školi oblika i Kompasnoj školi, te feng shui aktivatorima i lijekovima.

saznajte više


   2. DIO: UREĐENJE DOMA I AKTIVACIJA ŽIVOTNIH PODRUČJA
Naučite kako svoj dom urediti prema pravilima feng shuia i prilagoditi ga osobama koje u tome prostoru žive. Na seminaru ćete saznati feng shui pravila za uređenje svih vrsta prostorija u domu, kako aktivirati pojedina životna područja, izračun osobnog Kua broja te određivanje osobnih pozitivnih i negativnih smjerova.

saznajte više


3. RADIONICA FENG SHUI ZA POSAO, NOVAC I BUDUĆNOST

Znanje feng shuia možemo uspješno primjeniti za poticanje karijere, poboljšanje materijalnih prilika te kvalitetno postavljanje ciljeva. Posjetite ovu radionicu i na jednostavan način naučite praktične i jednostavne feng shui aktivatore.

NAPOMENA: za kvalitetno i potpuno praćenje ove radionice preporučujemo prethodno polaženje seminara "Feng shui u svakodnevnom životu 1. i 2. dio".

saznajte više4. RADIONICA FENG SHUI ZA LJUBAV, SEKS I RODITELJSTVO

Ukoliko je veza zapela u monotoniji, strast se ugasila ili nikako ne možete pronaći adekvatnog partnera, ovo je prava radionica za Vas. Za sve one koji planiraju zasnivanje obitelji ili imaju poteškoća u komunikaciji s djecom pripremili smo niz feng shui aktivatora i savjeta.

NAPOMENA: za kvalitetno i potpuno praćenje ove radionice preporučujemo prethodno polaženje seminara "Feng shui u svakodnevnom životu 1. i 2. dio".

saznajte više5. SEMINAR FENG SHUI U VRTU, NA BALKONU I TERASI

Feng shui možemo uspješno primjeniti i kod uređenja vanjskih prostora. Svaki vanjski prostor je produžetak našeg doma - on djeluje na kvalitetu energije koja kroz njega prolazi na putu u naš dom.

Stoga je bitno postići dobar feng shui u vrtu odn. terasi kako bismo omogućili pravilno strujanje energije.

saznajte više

 


TERMINI SEMINARA