kreativan dom feng shui zagreb hrvatska vjera tomaš
Novosti
11.02.2019.
U tijeku su narudžbe za godisnju feng shui analizu.
02.12.2018.
U ponudi su feng shui poklon bonovi po prigodnim cijenama.
02.12.2017.
U tijeku su narudžbe za godisnju feng shui analizu.
02.12.2017.
Pročitajte feng shui pravila za blagdansko ukrašavanja doma.
02.12.2017.
Za sve one koje unaprijed hvata panika zbog blagdanskih kila predlažemo članak korisno je znati
Newsletter
   Email:
   

   
     
feng shui zagreb hrvatska kreativan dom vjera tomas
OPĆI UVJETI

 OPĆI UVJETI

Opći uvjeti organizatora za održavanje seminara i radionica:

1. Opće odredbe
Predmet OPĆIH UVJETA je uređenje međusobnih odnosa organizatora seminara: uslužni obrt Kreativan dom vl. Vjera Tomaš (u daljnjem tekstu Organizator) te polaznika seminara i radionica.

2. Prijava
Prijava je važeća nakon što Organizator zaprimi prijavu putem e-maila, ili nakon telefonske prijave, te nakon uplate u iznosu od 100 % cijene seminara.

3. Cijene i uplata
Cijena seminara pojedinačno iznosi 450,00 kn, a radionice 300,00 kn pojedinačno. Popust od 10% na cijenu seminara odobrava se polaznicima koji u cijelosti izvrše uplatu do 5 radnih dana prije datuma održavanja seminara. Plaćanje je moguće izvršiti na žiro račun Organizatora 2484008-1103090473 kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb.

4. Odustajanje od seminara i naknada za odustajanje
Za otkaz ili odustajanje do 15 dana od održavanja seminara izvršit će se povrat uplaćenog novca u punom iznosu. U slučaju odustajanja ili nemogućnosti prisustvovanja seminaru iz bilo kojeg razloga, prema niže navedenom obračunat će se troškovi otkazivanja:
15 – 11 dana – 20 % cijene ugovorenog seminara
10 – 6 dana – 30 % cijene ugovorenog seminara
5 – 0 dana – 100 % cijene ugovorenog seminara

5. Otkazivanje od strane organizatora ili promjena rasporeda
Ako se seminar u slučaju djelovanja više sile otkaže, uplaćeni iznos će biti u cijelosti vraćen. U slučaju promjene termina te ako novi termin ne bi odgovarao polazniku koji je izvršio uplatu, izvršit će se povrat uplaćenog pologa u punom iznosu.

6. Odgovornost
Tijekom tečaja svaki sudionik odgovoran je za ono što radi, prima, daje i doživljava. Organizator je odgovoran za osobne greške samo u slučaju namjernog ili teškog nemara i nesavjesnog ponašanja.

7. Završne odredbe
Stranke se obvezuju da će moguće sporne slučajeve riješiti sporazumno. Ukoliko to nije moguće, u slučaju spora nadležan je sud u Zagrebu, a primjenjuje se hrvatsko pravo.