kreativan dom feng shui zagreb hrvatska vjera tomaš
Novosti
10.10.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - jesen u domu
31.08.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - feng shui za učenje
29.07.2021.
Na portalu ATMA pročitajte najnoviji članak - feng shui za automobile
09.02.2021.
Što nam donosi 2021. godina - godina Bika pročitajte u pregledu godine
29.01.2021.
Primamo narudžbe za feng shui analizu 2021. godine saznajte više...
10.09.2020.
Za vrijeme trajanja pandemije radimo kozultacije putem Skypa i e-maila.
Newsletter
   Email:
   

   
     
feng shui zagreb hrvatska kreativan dom vjera tomas
FAQ

1. Da li je istina da uređenje stana po Feng Shuiu znači da moram kupiti nov namještaj i sve druge stvari?

Ovo je jedna od najčešćih zabluda o feng shuiu. Prema mom dosadašnjem iskustvu, većinu stvari koje su nam potrebne za pravilno uređenje već imamo u svom domu, ali su na pogrešnim mjestima. Preuređenje se bazira na promjeni boja zidova, pravilnom razmještaju namještaja, predmeta i ukrasa. Poneki predmeti su nepovoljni i njih se preporučuje ukloniti iz prostora.


2. Kad je potrebno angažirati profesionalnog savjetnika, a što mogu napraviti sama?

Za postizanje optimalnih rezultata preporučujem da angažirate profesionalnog savjetnika za uređenje prostora. U knjigama i priručnicima o feng shuiu možete dobiti dosta informacija, ali za potpuno uređenje prostora koji će biti maksimalno prilagođen stanarima, potrebno je znanje rada s energijom koje se ne može naučiti iz knjiga. Svo daljnje održavanje prostora i sitne promjene možete raditi i sami. Pogledajte program seminara i radionica koje su namjenjene upravo ljudima koji žele naučiti kako održavati svoj prostor.


3. Koliko trebam čekati na rezultate nakon uređenja stana? Prije tjedan dana sam aktivirala kut ljubavi, ali ne vidim promjene?

Feng shui nije magija, on ne stvara čuda preko noći. Pravilno uređen prostor omogućuje strujanje yang, pozitivne energije što rezultira povećanim priljevom povoljnih prilika u naš život. Ali, istovremeno treba razmisliti o svojim ciljevima, vjerovanjima i sustavu vrijednosti. Da li će u Vaš život doći partner kakvog priželjkujete, ako istovremeno mislite da su svi dobri muškarci zauzeti, kako je Vaše vrijeme prošlo ili možda da ne postoji prava osoba za Vas?
Nakon uređenja prostora prema feng shuiu ukućani se općenito bolje osjećaju, san im je kvalitetniji, te imaju više entuzijazma. Ako paralelno s ovim promjenama poradite na svojim mislima, proiritetima, ciljevima i vrijednostima, tad će rezultat doći brzo. Predlažem da proučite izuzetno moćan sustav IN OPTIMUM. IN OPTIMUM je high tech sustav razvoja ljudskih sposobnosti koji sintetizira najsuvremenije sustave znanja i njihovu primjenu kako bi pojedince, grupe i sustave doveo u optimalno stanje postojanja koje omogućuje njihovo održanje, ostvarenje integriteta i njihovog temeljnog prava u korist svoje i opće dobrobiti. Kombiniranim radom na svom životnom prostoru i razvojem svojih potencijala postići ćete optimalne rezultate.